::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Thursday, July 18, 2013

::Naked 2 Palette::



Salam Jelitawan semua... 
Semoga semua nyer sihat & cantik berseri setiap masa.

Terima kasih kepada yang masih sudi berkunjung ke blog Jelitezz yg ala2 hidup segan mati tak mahu nie. Pada yang bertanya masih aktif ker blog nie??? 

Jawapan nyer.... 

 "Yer Sayang...D masih Aktif berniaga Offline, cuma tak sempat nak update kat blog setiap kali barang2 baru sampai jer terus kena borong dgn dealer2 D.

Pertama 

- D nak bgtau kat semua "kalau" tak dapat call No maxis D yang - 017-3305413 boleh try SMS @  Whatsapp  D dekat No nie :  011-15068189 

Kedua
- Ada sesiapa yang sedang mencari2 atau tercari2 produk seperti dibawah??? 
Yeaahhhh!!! kalau ada sila Isi order Form  laju2 yer... sbb stook baru jer smp... tapi dah tinggal beberapa ketui jer... hehehe 

Harga RM 40.00 Free Postage + Free Gift 
  












3 comments:

  1. This is really very helpful and informative post. I like it. it help us to full service offered for ladies online shopping buy makeup online, nyx makeup, Nyx lipstick, nyx jumbo eye pencil, Yu- Be moisturizing skin cream, wedding headband, wedding photo frame. Thanks For sharing with us. And keep post more blogs for us.

    ReplyDelete




Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...