::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Tuesday, April 14, 2015

:: NYX is Here!!!! ::



NYX Jumbo Eyeshadow pencil 
RM 8.00







NYX Black Label 24 Hour Lip gloss  
RM 8.00

Whatsapp @ SMS : 011-28090454

:: Pobling Cleanser MURAH ::















Dengan mengunakan Berus Fibre yang bersaiz 0.05mm ini, ia akan dapat mencuci ruangan yang tidak dapat dimasuki di permukaan kulit wajah anda yang bersize sekitar 0.7mm.

Menyelesaikan masalah dalaman kulit & lebih 96%
Meningkatkan kebersihan kulit sebaik 400%
Menghilangkan bedak solekan sepantas 650%
Kadar penyerapan kulit meningkat kepada 70%
Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 20%
& 52,000 Berus Ultra-Fine Fiber lembut mencuci dan menghilangkan kotoran di permukaan kulit


Kelebihan Pobling Cleanser:


Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic


 Meningkatkan keanjalan kulit dan Menghilangkan garis halus
Ultra Sonic yang bergegar 20,000 seminit dalam berus, seperti massage yang gentle untuk muka kita, membantu untuk melicinkan kulit, menghapuskan garis halus dan kedutan, menyebabkan kulit jadi lebih muda.

 Membaiki kualiti kulit melalui pembersihan dalaman dan urutan yang lembut, ia menggalakan metabolic sel muka, jester mengurangkan kesan minyak, jeragat, kekurangan sinaran, blackhead dll.


 Merangsangkan penyerapan 
yang lebih baik terhadap Product penjagaan kulit
Setelah membersihkan liang roma, serum dapat memasuki ke lapisan dalaman kulit dan menutrisikan kulit dari dalam ke luar.

Make up remover yang hebat. Membersih make up dengan lebih cepat, lebih senang dan pantas, di samping melindungi kerosakan kulit daripada kandungan bahan kimia make up.

BERMINAT?? 

HARGA KASIH SAYANG

RM 35.00 SAHAJA
FREE POSTAGE!! + FREE GIFT 

SMS @ Whatsapp 

011-2809 0454





:: FeelVouge Foundation ::








FeelVouge! sesuai untuk

kulit berminyak
kulit kering 
kusam serta kulit sensitif
Sesuai untuk semua jenis kulit 


KELEBIHAN 
Feel Vogue Supercover Foundation

Tahan sehingga 3-5 bulan
Vitamin E
Spf 30
Glowing
Anti rekahan
Long Lasting up to 16hour
Texture ringan
Professional coverage
Halal & mendapat kelulusan KKM
 Keluaran Bumiputera

KKM : NOT130905995k


Cara Pemakaian FeelVogue:

1) Lembabkan kulit wajah dengan serum / moisturizer / air
2) Calitkan sedikit fv ke kedua-dua belah pipi , batang hidung , dagu dan dahi
3) Gunakan 3 jari untuk sapu fv secara rata . Sapu sehingga rata

Tips :
Kesan terbaik dengan penggunaan span yang serap air
Pastikan muka bersih dari peluh dan minyak supaya makeup tahan lama dan tidak bercapuk
Lakukan rutin urutan ais di muka setiap malam untuk mendapatkan kulit segar.




Testimoni Pengguna 




Credit To :  Blog Cik Puan Inash 


Murah jer.... 
RM 35.00 Free Magic Sponge 


SMS @ Whatsapp 

011-2809 0454




Thursday, March 26, 2015

::Original MONOMOLA KOREA MURAH!!!::


Hai Kakak Manis.....Adik cantik..... Abang sado... (ehh ader ker lelaki yg singgah blog jelitezz nie...  kalau ader pun apa salah nyer... mana tahu nak cari hadiah untuk ibu, isteri atau kekasih hati...)

Nie Kak D nak bagi tahu.... ada barang PANASSSSSSS!!!!  uihhhh laku keras barang nie.... baru masuk sehari dah licin.... Thorrbaekkk betul....   

 Aper kebenda nyer??? 


Nie haaaaa.... 
MONOMOLA ...  
Kegilaan remaja & artis Korea..... 

Kak D nak bagi harga Kasih sayang macam Kiss Proof hari tue... 

nak tahu harga SILA scroll sampai bawah....  :) 











5 Pilihan warna.... 





Waterproof 




Cara menggunakan Monomola Lip Tatto



RM 12.00 
(Harga tidak termasuk postage yer adik maneessss, kakak Cantikkk...) 

Mehhh cecepat Whatsapp Kak D yang Comel nie....  

011-2809 0454


Friday, March 6, 2015

:: Cathy Choo Active Gold Shower Gel ::











Cathy Choo Active Gold Shower Gel 

RM 28.00 Sahaja 

SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454




:: Alpha Arbutin Soap ::










Alpha Arbutin 

Soap  - RM 8.00
Losyen - RM 15.00
Scrub - RM 15.00
Serum - 15.00


SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454

::Rasyan Herbal Clove Toothpaste Murah ::







Rasyan Herba Clove Toothpaste 

RM 8.00

SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454


:: Obuse Lip Tint & Obuse Eyebrow Palette::






Obuse Lip Tint 
RM 5.00 Sahaja!!!

Whatsapp : 011-1506 8189






Obuse 3 Color Eyebrow Palette 
RM 7.00

SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454




::Etude Mini Brow Class Murah::






Etude Mini  Brow Class
dalam 1 Set ada 3 pcs Bentuk Eye Brow... 

Nak bagi harga adik beradik sedara sepupu sepapat... 

RM 4 / Set 


SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454


:: Crystal Collagen Gold Eye Mask RM 1.00 ::






Collagen Eye Mask 
RM 1.00 / Pair 






Collagen Face Mask
RM 3.00 / PC 


SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454






Tuesday, February 17, 2015

::MN Kiss Proof & Artist Lipstik MURAH::










D nak bagi harga adik beradik jer....  :) 

Kiss Proof  RM 4.50 
(Harga TIDAK termasuk postage yer adik manessss!) 

SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454







Artists Mechanical Lipstick

RM 4.50

 SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454



Thursday, February 12, 2015

::NAKED Kabuki Brush::






Brush ini memiliki fungsi yang Mirip dengan FACE BRUSH, hanya bentuknya yang sedikit berbeza 
Kabuki Brush lebih pendek. Brush ini sering dibunakan untuk mengaplikasikan bedak Finishing, kerana teksturnya yang sangat lembut sehingga menghasilkan hasil solekan yang halus. 

NAKED Kabuki Brush 
RM 10.00

SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454



:: Benefit High Beam & Posie Tint ::










Benefit High Beam 
RM 10.00
Free Postage + Free Gift 

SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454







Produk Dwi fungsi sebagai pemerah pipi dan bibir. 
Tahan sepanjang hari. 

Benefit Posie Tint
RM 10.00
Free Postage + Free Gift 

SMS/ Whatsapp : 011-2809 0454






Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...