::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Thursday, December 4, 2014

:: Urban Decay NAKED Palette ::





Urban Decay NAKED Palette
RM 25.00
FREE POSTAGE






Urban Decay NAKED 2 Palette
RM 28.00
FREE POSTAGE! 

Urban Decay NAKED 3 Palette
RM 28.00

FREE POSTAGE! 


Sumpah Cantik !!!


Jom Order.... 
SMS atau Whatsapp :- 
011-15068189 - Panggil jer saya  "D"



Thursday, November 27, 2014

:: NAKED Single Brush ::










NAKED Cream Foundation Brush #21 
RM 15.00



NAKED Contour Brush #22
RM 15.00



NAKED Liquid Foundation Brush #23
RM 15.00


FREE POSTAGE!!!

Berminat???

Boleh SMS @ Whatsapp D laju2...  :) 
011-15068189 



Tuesday, November 25, 2014

:: NAKED 3 HOT ITEM!!!! ::




NAKED 3 Makeup Pallete 
RM 28.00 
FREE POSTAGE!!! + Free Gift  :) 


NAKED 3 Concealer 
RM 12.00


NAKED 3 Blusher 
RM 12.00







NAKED 3 Liquid Eyeliner 
RM 10.00




NAKED 3 Mascara 
RM 10.00



NAKED 3 Eyebrow Mascara 
RM 10.00




NAKED 3 Lip gloss
RM 10.00



NAKED 3 Lipstick & Lipgloss 2 in 1 
RM 12.00


Berminat nak Order? 
Boleh Isi Order Form kat bahagian atas ataupun boleh  terus call, SMS, atau Whatsapp :- 
011-15068189 - Panggil jer saya  "D"




Monday, November 24, 2014

::Naked 2 Pen Lipstick ::


Sekarang nie musim NAKED URBAN DECAY pulak Tengah MELETOPPP!!! 

Diantara produk Naked Urban Decay yang paling best ialah Naked 2 Pen Lipstick Jambo nie. 
Okeh D nak bagi harga Kasih Sayang jer.... Bukan RM 20, bukan RM 15, bukan RM 12.... Tapi RM..... (hehehe tiru ayat kat FB...) tak payah susah2 PM @ Whatsapp harga nyer D dah letak  kat bawah gambar. 











RM 10.00  jerrrr
FREE POSTAGE!

Borong RM 6.00 Min 6 Pcs .Lagi banyak lagi murah.... :)



Nak order boleh isi Order Form kat atas @ nak lagi cepat Whatsapp atau SMS D...

011-15068189 Just Call Me "D" 

Tuesday, September 10, 2013

::Original Kryolan Supra color Germany::


 








Testimoni 







Credit Pic : FB supra by kryolan Germany


Credit Pic:  jelitezz.blogspot.com 


Repack Original Kryolan Supra color 7g

RM 25.00 
Free Gift + Free Sponge + Free Postage  


Berminat Boleh Isi Order Form dibahagian atas @

SMS 017-3305413
Wassap/Wechat : 011-15068189



Thursday, July 18, 2013

::Naked 2 Palette::



Salam Jelitawan semua... 
Semoga semua nyer sihat & cantik berseri setiap masa.

Terima kasih kepada yang masih sudi berkunjung ke blog Jelitezz yg ala2 hidup segan mati tak mahu nie. Pada yang bertanya masih aktif ker blog nie??? 

Jawapan nyer.... 

 "Yer Sayang...D masih Aktif berniaga Offline, cuma tak sempat nak update kat blog setiap kali barang2 baru sampai jer terus kena borong dgn dealer2 D.

Pertama 

- D nak bgtau kat semua "kalau" tak dapat call No maxis D yang - 017-3305413 boleh try SMS @  Whatsapp  D dekat No nie :  011-15068189 

Kedua
- Ada sesiapa yang sedang mencari2 atau tercari2 produk seperti dibawah??? 
Yeaahhhh!!! kalau ada sila Isi order Form  laju2 yer... sbb stook baru jer smp... tapi dah tinggal beberapa ketui jer... hehehe 

Harga RM 40.00 Free Postage + Free Gift 
  












Thursday, February 7, 2013

::Makeup Box, Makeup Pallet Set & Dubai Perfume::


Mari Update laju-laju.... 
lama giler tak update blog jelitezz nie kan... Business masih berjalan seperti biasa. cuma kadang2 tue tak dapat nak concentrate 24 jam/7 hari seminggu, sebab D bukan full time business. D pun kerja makan gaji jugak..... business nie sampingan jer... Harap kawan2 semua paham lah kalau d lambat Reply Msg @ Email. 

Oklah... nie ada beberapa barang yg nak kata baru tue tak lah baru sgt... dah nak dekat sebulan "peram" gambar2 nie kat kamera... tak sempat2 nak Transfer ke blog....

Jemputlah cuci2 mata... kot lah ada yang berkenan di hati...   :)  





SET Makeup Pallet & Bobbi Brown Brush 

1 Unit - 3 In 1 Makeup Pallet M.A.C  
(60 color eyeshadow+6 color Bluser + 12 color Lipstik)  
1 Set - 7Pcs Brush Bobi Brown With pouch  

RM 48.00
+
FREE POSTAGE 

********************




MAC SET Makeup 

1 Unit - MAC 10 color Eyeshadow   
1 Unit - Twin Color Blusher 
1 Unit - MAC Select Cover Foundation
1 Unit  - MAC Satin Finish compact Powder 
1 Set - Pen Eyeliner   

RM 45.00
+
FREE POSTAGE 

********************







 (semua barang yang d display nie boleh muat) 

Mini MAKEUP BOX 
size 30 cm (L)x 24cm (P) x 12cm (T)
Color : Pink, Red, Peach

RM 50.00
+
FREE POSTAGE 

********************




Rainbow Blusher (4 color) 
Code : Pink -01, Peach -02

RM 8.00 / 1 Unit
RM 15.00 / 2 Unit  

********************



Twin Color Blusher 
Code : Pink -01, Peach -02

RM 8.00 / 1 Unit
RM 15.00 / 2 Unit  

********************






NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer 
Code 06(Gelap),07(Natural),08 (Putih)

RM 15.00


********************







 MAC Select Cover-Up 
Color : Natural 

RM 15.00


********************



Original DUBAI Perfume 






Pastikan ada Sticker "DUBAI FREE DUTY"


PROMOSI !!!!
Beli 1 Botol Perfume FREE Miniture Prefume 

RM 45.00 FREE POSTAGE  



Note: 
Jika berminat untuk menjadi Dealer sila email  @ SMS D untuk dapatkan Catalog PERFUME DUBAI 

gadizladiz@gmail.com
017-3305413 - D (Diana) 




Berikut adalah info tentang Original Dubai Perfume:

1) Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% kecuali material yg digunakan berlainan sediikit.

2) Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di DUBAI tetapi pati asal perfume ini datang dari negara asal, cuma dikurangkan pati dan alkoholnya apabila dibotolkan. Oleh itu bau nya tetap sama.

3) 90% original. 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.

4) Not long lasting as original. Lebih kurang 6-12 jam di aircond dan suhu bilik. Adakalanya sehingga 24jam bergantung kepada pemakai.

5) Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama dan ada yang kurang oleh itu pemakaian individu adalah berbeza.

6)  Berhati-hati kerana ada beberapa pengedar mengatakan PERFUME DUBAI, tetapi sebenarnya perfume yang mereka jual dr China, Packing sama tetapi bau sangat lain dr yang Original. Kualiti Pefume DUBAI tidak sama dengan yang dijual dipasar malam RM10-RM20.

7) RECOMMENDATIONS :
* Kurang budget untuk beli original.
* Penggemar perfume dan selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis.
* Sentiasa sembur perfume dan suka membawa perfume kemana2 (Perfume Pocket)
* Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang (gaurantee mereka happy )
* Pengumpul botol dan koleksi perfume.







Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...