::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Tuesday, September 10, 2013

::Original Kryolan Supra color Germany::


 








Testimoni 







Credit Pic : FB supra by kryolan Germany


Credit Pic:  jelitezz.blogspot.com 


Repack Original Kryolan Supra color 7g

RM 25.00 
Free Gift + Free Sponge + Free Postage  


Berminat Boleh Isi Order Form dibahagian atas @

SMS 017-3305413
Wassap/Wechat : 011-15068189



Thursday, July 18, 2013

::Naked 2 Palette::



Salam Jelitawan semua... 
Semoga semua nyer sihat & cantik berseri setiap masa.

Terima kasih kepada yang masih sudi berkunjung ke blog Jelitezz yg ala2 hidup segan mati tak mahu nie. Pada yang bertanya masih aktif ker blog nie??? 

Jawapan nyer.... 

 "Yer Sayang...D masih Aktif berniaga Offline, cuma tak sempat nak update kat blog setiap kali barang2 baru sampai jer terus kena borong dgn dealer2 D.

Pertama 

- D nak bgtau kat semua "kalau" tak dapat call No maxis D yang - 017-3305413 boleh try SMS @  Whatsapp  D dekat No nie :  011-15068189 

Kedua
- Ada sesiapa yang sedang mencari2 atau tercari2 produk seperti dibawah??? 
Yeaahhhh!!! kalau ada sila Isi order Form  laju2 yer... sbb stook baru jer smp... tapi dah tinggal beberapa ketui jer... hehehe 

Harga RM 40.00 Free Postage + Free Gift 
  












Thursday, February 7, 2013

::Makeup Box, Makeup Pallet Set & Dubai Perfume::


Mari Update laju-laju.... 
lama giler tak update blog jelitezz nie kan... Business masih berjalan seperti biasa. cuma kadang2 tue tak dapat nak concentrate 24 jam/7 hari seminggu, sebab D bukan full time business. D pun kerja makan gaji jugak..... business nie sampingan jer... Harap kawan2 semua paham lah kalau d lambat Reply Msg @ Email. 

Oklah... nie ada beberapa barang yg nak kata baru tue tak lah baru sgt... dah nak dekat sebulan "peram" gambar2 nie kat kamera... tak sempat2 nak Transfer ke blog....

Jemputlah cuci2 mata... kot lah ada yang berkenan di hati...   :)  





SET Makeup Pallet & Bobbi Brown Brush 

1 Unit - 3 In 1 Makeup Pallet M.A.C  
(60 color eyeshadow+6 color Bluser + 12 color Lipstik)  
1 Set - 7Pcs Brush Bobi Brown With pouch  

RM 48.00
+
FREE POSTAGE 

********************




MAC SET Makeup 

1 Unit - MAC 10 color Eyeshadow   
1 Unit - Twin Color Blusher 
1 Unit - MAC Select Cover Foundation
1 Unit  - MAC Satin Finish compact Powder 
1 Set - Pen Eyeliner   

RM 45.00
+
FREE POSTAGE 

********************







 (semua barang yang d display nie boleh muat) 

Mini MAKEUP BOX 
size 30 cm (L)x 24cm (P) x 12cm (T)
Color : Pink, Red, Peach

RM 50.00
+
FREE POSTAGE 

********************




Rainbow Blusher (4 color) 
Code : Pink -01, Peach -02

RM 8.00 / 1 Unit
RM 15.00 / 2 Unit  

********************



Twin Color Blusher 
Code : Pink -01, Peach -02

RM 8.00 / 1 Unit
RM 15.00 / 2 Unit  

********************






NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer 
Code 06(Gelap),07(Natural),08 (Putih)

RM 15.00


********************







 MAC Select Cover-Up 
Color : Natural 

RM 15.00


********************



Original DUBAI Perfume 






Pastikan ada Sticker "DUBAI FREE DUTY"


PROMOSI !!!!
Beli 1 Botol Perfume FREE Miniture Prefume 

RM 45.00 FREE POSTAGE  



Note: 
Jika berminat untuk menjadi Dealer sila email  @ SMS D untuk dapatkan Catalog PERFUME DUBAI 

gadizladiz@gmail.com
017-3305413 - D (Diana) 




Berikut adalah info tentang Original Dubai Perfume:

1) Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% kecuali material yg digunakan berlainan sediikit.

2) Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di DUBAI tetapi pati asal perfume ini datang dari negara asal, cuma dikurangkan pati dan alkoholnya apabila dibotolkan. Oleh itu bau nya tetap sama.

3) 90% original. 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.

4) Not long lasting as original. Lebih kurang 6-12 jam di aircond dan suhu bilik. Adakalanya sehingga 24jam bergantung kepada pemakai.

5) Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama dan ada yang kurang oleh itu pemakaian individu adalah berbeza.

6)  Berhati-hati kerana ada beberapa pengedar mengatakan PERFUME DUBAI, tetapi sebenarnya perfume yang mereka jual dr China, Packing sama tetapi bau sangat lain dr yang Original. Kualiti Pefume DUBAI tidak sama dengan yang dijual dipasar malam RM10-RM20.

7) RECOMMENDATIONS :
* Kurang budget untuk beli original.
* Penggemar perfume dan selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis.
* Sentiasa sembur perfume dan suka membawa perfume kemana2 (Perfume Pocket)
* Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang (gaurantee mereka happy )
* Pengumpul botol dan koleksi perfume.




Thursday, November 22, 2012

::MAC Part 27::




MAC Correct pencil 
#Fungsi lebih kurang mcm concealer jugak. sesuai digunakan dibahagian lingkaran hitam bawah mata, dan bekas2 parut.  

RM 8.00



MAC Stick Foundation 
#Fungsi sama mcm stick Foundation yang lain, mudah di gunakan & mudah di bawa kemana2. 

Code 01 - Light 
Code 02 - Yellow Beige 
Code 03 - Medium Beige 

RM  12.00


MAC 2 in 1 Compact & Loose Powder 
Code 01 - Fair Light  
Code 02 - Golden Beige 
Code 03 - Medium Beige

RM 15.00


MAC Single Blusher 

RM 8.00
Promo: 2 Pcs RM 15.00






MAC Lipstick 
Hot selling Code : Code 19 & 08 

RM 5.00
Promo : 3 Pcs RM 12.00




Eyeliner Pen
(Jenis Pusing) 
Code : Black 
Code Brown 
Code : Coklet

RM 5.00
Promo : 3 Pcs RM 12.00 


 Eye Brow Pencil 
Code : Black 
Code : Brown 

RM 3.00
Promo : 2 Pcs RM 5.00



FREE DELIVERY!!!!!!!!!!!!!



Wednesday, November 14, 2012

::Naturactor Meiko & Pixy Compact Powder::






RUJUKAN KOD FOUNDATION NATURACTOR 

130: Kulit putih
140: Kulit cerah "HOT SELLLING"
141: Natural beige "HOT SELLING "
151: kulit sederhana "HOT SELLING"
152: kulit sederhana gelap 
150: Sawo matang
153: Shading (mancungkan hidung)
171: Conceler+ Base


Promosi 
RM 30.00 FREE POSTAGE 


D letak Link Review salah seorang pengguna Nuturactor (tapi bukan Customer D) 
Terima Kasih Cik Zoey 





Ini gambar Adik Ipar D
hari tue masa adik lelaki D kawen, D terpaksa & dipaksa jadi Makandam terjun. 
masa D makeup adik ipar D nie , D gunakan semua barang2 yang D jual. Maaflah, jgn samakan Hasil tangan D mcm hasil tangan Makeup Artis, dah nama pun "makandam terjun" kan... 

 Foundation - Naturactor Meiko Code 141 
Eyeshadow Pallet 92 color - Missrose
 Blusher - MAC Single Code 08
 MAC Eyeliner pen
 Lipstik - MAC Code 08 
Bedak- Pixy Refill Natural Beige  



Pixy Compact Powder









White Cream - kulit Putih 
Natural White   - kulit cerah
Yellow Beige     - kulit kuning langsat
Tropical Beige   - kulit gelap
Natural Beige   - kulit sederhana gelap



Refill + Casing RM 19.00
Refill RM 10.00




Friday, November 2, 2012

::Bobbi Brown Kabuki Brush::




Stok baru masuk semalam.... 
ader 30 "ketui" jer....
RM 10.00
 FREE Postage + Free gift (MAC Eyeliner Pen) 








Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...