::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Tuesday, September 10, 2013

::Original Kryolan Supra color Germany::


 








Testimoni 







Credit Pic : FB supra by kryolan Germany


Credit Pic:  jelitezz.blogspot.com 


Repack Original Kryolan Supra color 7g

RM 25.00 
Free Gift + Free Sponge + Free Postage  


Berminat Boleh Isi Order Form dibahagian atas @

SMS 017-3305413
Wassap/Wechat : 011-15068189



6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Last pic mcm kenal jew..2 bukan saadah kew..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Sye dr klang sye nk bole cod klang ade?

    ReplyDelete




Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...