::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Thursday, February 7, 2013

::Makeup Box, Makeup Pallet Set & Dubai Perfume::


Mari Update laju-laju.... 
lama giler tak update blog jelitezz nie kan... Business masih berjalan seperti biasa. cuma kadang2 tue tak dapat nak concentrate 24 jam/7 hari seminggu, sebab D bukan full time business. D pun kerja makan gaji jugak..... business nie sampingan jer... Harap kawan2 semua paham lah kalau d lambat Reply Msg @ Email. 

Oklah... nie ada beberapa barang yg nak kata baru tue tak lah baru sgt... dah nak dekat sebulan "peram" gambar2 nie kat kamera... tak sempat2 nak Transfer ke blog....

Jemputlah cuci2 mata... kot lah ada yang berkenan di hati...   :)  





SET Makeup Pallet & Bobbi Brown Brush 

1 Unit - 3 In 1 Makeup Pallet M.A.C  
(60 color eyeshadow+6 color Bluser + 12 color Lipstik)  
1 Set - 7Pcs Brush Bobi Brown With pouch  

RM 48.00
+
FREE POSTAGE 

********************




MAC SET Makeup 

1 Unit - MAC 10 color Eyeshadow   
1 Unit - Twin Color Blusher 
1 Unit - MAC Select Cover Foundation
1 Unit  - MAC Satin Finish compact Powder 
1 Set - Pen Eyeliner   

RM 45.00
+
FREE POSTAGE 

********************







 (semua barang yang d display nie boleh muat) 

Mini MAKEUP BOX 
size 30 cm (L)x 24cm (P) x 12cm (T)
Color : Pink, Red, Peach

RM 50.00
+
FREE POSTAGE 

********************




Rainbow Blusher (4 color) 
Code : Pink -01, Peach -02

RM 8.00 / 1 Unit
RM 15.00 / 2 Unit  

********************



Twin Color Blusher 
Code : Pink -01, Peach -02

RM 8.00 / 1 Unit
RM 15.00 / 2 Unit  

********************






NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer 
Code 06(Gelap),07(Natural),08 (Putih)

RM 15.00


********************







 MAC Select Cover-Up 
Color : Natural 

RM 15.00


********************



Original DUBAI Perfume 






Pastikan ada Sticker "DUBAI FREE DUTY"


PROMOSI !!!!
Beli 1 Botol Perfume FREE Miniture Prefume 

RM 45.00 FREE POSTAGE  



Note: 
Jika berminat untuk menjadi Dealer sila email  @ SMS D untuk dapatkan Catalog PERFUME DUBAI 

gadizladiz@gmail.com
017-3305413 - D (Diana) 




Berikut adalah info tentang Original Dubai Perfume:

1) Kotak, botol dan cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% kecuali material yg digunakan berlainan sediikit.

2) Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di DUBAI tetapi pati asal perfume ini datang dari negara asal, cuma dikurangkan pati dan alkoholnya apabila dibotolkan. Oleh itu bau nya tetap sama.

3) 90% original. 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.

4) Not long lasting as original. Lebih kurang 6-12 jam di aircond dan suhu bilik. Adakalanya sehingga 24jam bergantung kepada pemakai.

5) Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama dan ada yang kurang oleh itu pemakaian individu adalah berbeza.

6)  Berhati-hati kerana ada beberapa pengedar mengatakan PERFUME DUBAI, tetapi sebenarnya perfume yang mereka jual dr China, Packing sama tetapi bau sangat lain dr yang Original. Kualiti Pefume DUBAI tidak sama dengan yang dijual dipasar malam RM10-RM20.

7) RECOMMENDATIONS :
* Kurang budget untuk beli original.
* Penggemar perfume dan selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis.
* Sentiasa sembur perfume dan suka membawa perfume kemana2 (Perfume Pocket)
* Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang (gaurantee mereka happy )
* Pengumpul botol dan koleksi perfume.




23 comments:

  1. Hi,set make up pallet dgn set brush bobbi brown masih ada stok?

    ReplyDelete
  2. Edwina

    Ada lagik Dear... :) PROMO RM 45.00 Sahaja

    ReplyDelete
  3. Hi.saya nak order set makeup pallet dgn brush..cari no item tak jmp..pls reply back

    tq. zu

    ReplyDelete
  4. SET Makeup Pallet & Bobbi Brown Brush 

    1 Unit - 3 In 1 Makeup Pallet M.A.C  
    (60 color eyeshadow+6 color Bluser + 12 color Lipstik)  
    1 Set - 7Pcs Brush Bobi Brown With pouch  

    RM 48.00
    +
    FREE POSTAGE  dan

    MAC SET Makeup 

    1 Unit - MAC 10 color Eyeshadow   
    1 Unit - Twin Color Blusher 
    1 Unit - MAC Select Cover Foundation
    1 Unit  - MAC Satin Finish compact Powder 
    1 Set - Pen Eyeliner   

    RM 45.00
    +
    FREE POSTAGE 

    Masih ada stok ka.. nak dua2 set nie..

    ReplyDelete
  5. Saya nak set make up pallete & bobbi brown brush rm48..how to order?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Cik AIn Amani
      boleh email order Cik AIn ke email : gadizladiz@gmail.com , D cuba Reply secepat mungkin.

      TQ

      Delete
  6. Set makeup pallet n bobbi brown brush tu ad lg x?

    ReplyDelete
  7. Nak tanya .. makeup box tue ade lagi tak ?

    ReplyDelete
  8. DEAR,.. ade lg tak stok yg siap dgn brush tu?

    ReplyDelete
  9. Saya nak set make up pallete & bobbi brown brush rm48..how to order?

    ReplyDelete
  10. Hi....kak, nak tanya mekap box ada lg x? Bole email sy watie.manaf@gmail.com
    atau wat up sy 0123658844.
    tq

    ReplyDelete
  11. Hai..nak tanye harga makeup rm48 ade lg ke??kalau ade saya nak order....ni email sy azizshila19@gmail.com...ni no phne sy 0123412740

    ReplyDelete
  12. Set mekap pallet rm48 tu available lagi tak?? Bole ta tex me at wechat id aienoin.. Asap

    ReplyDelete
  13. Salam. Sy nk tny makeup bag ada tak? Sy nk bli.

    ReplyDelete
  14. hi, nak tanya still jual lagi eye shadow x?

    ReplyDelete
  15. Hi..nak tnya SET Makeup Pallet & Bobbi Brown Brush ada lagi x..kalau ada sy nak order.. adelinawani@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  16. SET Makeup Pallet & Bobbi Brown Brush 

    1 Unit - 3 In 1 Makeup Pallet M.A.C  
    (60 color eyeshadow+6 color Bluser + 12 color Lipstik)  
    1 Set - 7Pcs Brush Bobi Brown With pouch  

    RM 48.00
    +
    FREE POSTAGE 
    nyssa.anne@yahoo.com
    WeChat I'd:AdindaNyssa. Reply Me ASAP

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nk order fullset package M.A.C make up set utk isteri saya
      email: ken_roy21@yahoo.com

      Delete
  17. SET Makeup Pallet & Bobbi Brown Brush

    1 Unit - 3 In 1 Makeup Pallet M.A.C
    (60 color eyeshadow+6 color Bluser + 12 color Lipstik)
    1 Set - 7Pcs Brush Bobi Brown With pouch

    RM 48.00
    +
    FREE POSTAGE ada lg ke

    ReplyDelete
  18. Nak yg ini...

    SET Makeup Pallet & Bobbi Brown Brush 1 Unit - 3 In 1 Makeup Pallet M.A.C  (60 color eyeshadow+6 color Bluser + 12 color Lipstik)  1 Set - 7Pcs Brush Bobi Brown With pouch  
    RM 48.00+FREE POSTAGE 

    contact me 0198825293

    ReplyDelete
  19. i want dis dear..


    SET Makeup Pallet & Bobbi Brown Brush 1 Unit - 3 In 1 Makeup Pallet M.A.C (60 color eyeshadow+6 color Bluser + 12 color Lipstik) 1 Set - 7Pcs Brush Bobi Brown With pouch
    RM 48.00+FREE POSTAGE

    ReplyDelete




Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...