::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Thursday, November 22, 2012

::MAC Part 27::




MAC Correct pencil 
#Fungsi lebih kurang mcm concealer jugak. sesuai digunakan dibahagian lingkaran hitam bawah mata, dan bekas2 parut.  

RM 8.00



MAC Stick Foundation 
#Fungsi sama mcm stick Foundation yang lain, mudah di gunakan & mudah di bawa kemana2. 

Code 01 - Light 
Code 02 - Yellow Beige 
Code 03 - Medium Beige 

RM  12.00


MAC 2 in 1 Compact & Loose Powder 
Code 01 - Fair Light  
Code 02 - Golden Beige 
Code 03 - Medium Beige

RM 15.00


MAC Single Blusher 

RM 8.00
Promo: 2 Pcs RM 15.00






MAC Lipstick 
Hot selling Code : Code 19 & 08 

RM 5.00
Promo : 3 Pcs RM 12.00




Eyeliner Pen
(Jenis Pusing) 
Code : Black 
Code Brown 
Code : Coklet

RM 5.00
Promo : 3 Pcs RM 12.00 


 Eye Brow Pencil 
Code : Black 
Code : Brown 

RM 3.00
Promo : 2 Pcs RM 5.00



FREE DELIVERY!!!!!!!!!!!!!



15 comments:

  1. alamak..de brg baru...meroyann nakk;)

    ReplyDelete
  2. D,
    pencil kening (jeins pusing) ade tak??;)

    ReplyDelete
  3. D;
    MAC correct pensil tu texture cam creamy ker mcm foundation? sbb leh jadi concealer kan? or just mcm powder pekat..')

    ReplyDelete
  4. berminat dengan semua barang!!!!...hahahaha

    ReplyDelete
  5. hello naturactor foundation sudah post out ke?
    dah seminggu bayar nie

    ReplyDelete
  6. D,
    watie de add order lagi,lipstik ngan eyebrow, & then ari tue nyer email utk reconfrm brg tu ade ke tak, D, lum reply me back..pls reply me ok, all stok ready or not;)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. welcome dear..
      terima kasih kerana sudi shopping di blog jelitezz..

      :)

      Delete
  8. Mcmna nak buat order? ? Huhu serius nak beli

    ReplyDelete
  9. Mmacam mane nak order?? Wasap sy boleh..0173120678

    ReplyDelete




Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...