::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Friday, November 2, 2012

::Bobbi Brown Kabuki Brush::




Stok baru masuk semalam.... 
ader 30 "ketui" jer....
RM 10.00
 FREE Postage + Free gift (MAC Eyeliner Pen) 





7 comments:

  1. ade lagi tak kabuki brush?camne nak order. juz isi form atas tu ker?

    ReplyDelete
  2. Ada lagik Wati.
    D dah reply Order Wati.

    TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yeke soli, coz baru terperasan email D..nanty dah bank in Watie inform thru email k;)

      Delete
    2. D,
      Watie dah bank in, details watie dah email ok, nanty cek email k;)

      Delete
  3. D,
    camne ngan brg Watie??sampai skrg x dpt lgi pun....;(

    ReplyDelete
  4. Hai. Ada lg tak kabuki brush ni?

    ReplyDelete




Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...