::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Thursday, November 12, 2009

::HaDiaH UnTuk AnDa::


Siapa nak hadiah!!! Angkat Tangan....


Aittt!! tak nampak pun yg angkat tangan... tak nak hadiah ker???... D nak bg hadiah nie... :)
Hadiah apa???.. ada lah.... SPECIALLLL untuk 20 Follower yg sudi Meng"follow" blog Jelitezz yang tak seberapa nie. hadiah ini sebagai salah 1 penghargaan buat anda.... diharap pemberian ikhlas ini dapat mengeratkan silaturahim antara kita (cewahhhh mcm penceramah pulak...heheheh)
Tapi... D terpaksa kenakan syarat untuk memilih 20 org yg bertuah itu.... jgn risau syarat dia senang jerrr....
...yg penting anda adalah FOLLOWER
... berikan 1 tips kecantikan yg diamalkan.. tak kiralah tips makeup,penjagaan kulit, penjagaan badan & sebagainya yg penting ianyer berkaitan ttg kecantikan WANITA
... Tips yg menarik akan dipilih sebagai penerima hadiah misteri ini.

Mcm maner??.. senang tak?... ha... apa lagik cepat2 tau hantar email pada D... tak sabar dah D nak bagi hadiah2 nie pada u all yg bertuah..

Jangan lupa berikan butir-butir seperti dibawah untuk tujuan "PENGEPOSAN" hadiah.
Nama Penuh, Alamat Lengkap, Email & No Tel.
pastue emailkan kepada:-
Tarikh Tutup : 26 Nov 2009

19 comments:

  1. Try lah.... umi danish.... sgt2 di alu2kan...
    :)

    ReplyDelete
  2. kak.
    already emailed u.
    baca ya email kita.
    hee.
    mudah mudahan ada rezeki.
    amin ya rabbal alamin.
    :D~

    ReplyDelete
  3. kak D... yanie try it also.. hihii.. dah send email... ^_^

    ReplyDelete
  4. nak hadiah misteri itu..
    dah email tau..
    hope ader luck ler...

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnye..D nanti wat la tutorial byk2 lagi..seronok! ;p

    ReplyDelete
  6. hai...

    already emailed
    baca ya email kila
    hee.
    mudah mudahan ada rezeki.
    amin ya rabbal alamin.
    :D~

    ReplyDelete
  7. nk joinn:)
    dh antr emel..
    bc lh..
    tenq

    ReplyDelete
  8. Salam..
    Ribuan Timer kasih pada semua yg sudi beri pelbagai tips & petua... best sgt2... insyaallah D akan letakkan tips yg u all berikan nie dalam 1 entry untuk tatapan pengunjung lain.

    Terima Kasih Sekali Lagi....

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. ish..ish...ziana pn dh antar kan d kan?
    :)

    ReplyDelete
  11. tiru ayat takper jgn tiru tips udah ler...kahh..kahh

    adus tak sabar nak hadiah nie.cewah..

    ReplyDelete
  12. oopss..rupanye sy blom comment lg kat cni yg sy pown da join...hahaaha =D

    ReplyDelete




Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...