::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Friday, March 6, 2009

M.A.C PART 2

Hai!!!.. sorry :).. D tak dapat nak update gambar byk2.. cozz bz sgt kat opis hari nie.. so D update mana yg sempat dulu k!...

SOLD OUT
Magic Eye Shadow 8 color.
RM 18.00
Warna dia mmg lawa gilerrr!! ramai mak andam ambik yg kaler2 mcm nie... kira HOT Selling lah!!!



Rouge & Eyeshadow 2 in 1
RM 18

SOLD OUT
Studio FIX STICK Foundation
RM 15.00
ader 3 color
light natural,natural & Almond
p/s : yg kat gambar tue light natural..sesuai tuk kaler kulit cam putih org kelantann & siam (hehehe buleh ker kata gitue..i'm sorry!!!)

Note:
Sorry Yer 2 item nie mmg giler2 Hottt selling!! D dah tak ada stok langsung... D tak janji bila akan ader stok balik... apa2 pun... kalau dah ada nnt D akan bgtau k!..
Thanks...

1 comment:

  1. owhhhh my gaddddddddddddddddd...i wantttttttttttt

    ReplyDelete




Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...