::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Monday, March 2, 2009

M.A.C PART 1

Untuk pengetahuan semua... produk yg di jual adalah dari DUBAI.. bukan dr CHINA@THAILAND.. sy telah menjalankan perniagaan ini hampir 7 tahun, dan selama itu jugalah masih belum pernah mendapat sebarang complain dr customer yg mengatakan muka mereka rosak setelah menggunakan produk ini. untuk maklumat semua, byk Mak andam & make up artis membeli produk ini dripada sy. kerana mereka yakin kualiti produk ini SAMA dgn produk yg dibeli dr Kaunter.

JADI... TAK PERLU BAYAR LEBIH.... JADILAH WANITA YG BIJAK BERBELANJA...

Super Duper Cheaperrrr Price!!!


Magic Eye Liner Mac
(RM 10.00)


Lipstik Mac
24 colour...
(RM 7.00)


Lip Gloss
(RM 10.00)

Hyper Real SPF 15 Foundation
(RM 18.00)


Satin Finish SPF Foundation
(RM 18.00)
Powder Blusher
Soft Pink
Dark Pink
Brown
Peach
Small (RM 12.00)
Big (RM 15.00)
Pro Powder
(RM 15.00)
*********************************

Compact & Lose Powder 2 in 1
(RM 18.00)
********************************

Compact Powder -
Single (RM 12.00)
Double (RM 18.00)
************************************

Cream Eyeshadow 24 Color (RM 28.00)

Cream Eye Shadow 12 Color (RM 23.00)

Cream Eyeshadow 8 Color (RM 18.00)

Cream Eyeshadow 4 Colour (RM 12.00)

Cream Eyeshadow 1 colour (RM 7.00)

1 comment:

  1. Magic Eye Liner Mac - i want it!!

    ReplyDelete




Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...