::Followers::

ORDER FORM

Name:
No Tel:
Email Address:
Delivery Address:
Code Item:

free forms

Tuesday, November 15, 2011

::Meiko Naturactor Foundation ORIGINAL::











130: KULIT PUTIH
140: KULIT CERAH + KUNING LANGSAT
141: NATURAL BEIGE (MALAY & CHINESE)
151: KULIT SEDERHANA/SAWO MATANG (MALAY)
152: KULIT GELAP (INDIAN)
171: CONCEALER+ BASE
153: SHADING

RM 38.00
FREE DELIVERY



3 comments:

  1. assalam,meiko foundation code 151 ada stock lg x?berapa harga ye?

    ReplyDelete
  2. harga naturactor foundation berbeza ke untuk setiap code??

    ReplyDelete




Salam Mesra Buat Semua Pelanggan Jelitezz...
First D nak ucapkan Syukur Al-hamdullillah kerana sambutan yg D terima Di luar jangkaan.Terima kasih buat semua yg sudi membeli Di blog D yg tak seberapa ini.


Buat semua pelanggan yg dihormati...D mintak maaf jika tidak sempat @ Lambat Me "reply" SMS, YM @ Email anda semua..


Yup!! makeup artis & Makandam pun byk guna produk yg D jual nie, D sendiri pun dah lama gunakan produk nie.. so far kulit D tak pernah mengalami apa2 masalah...MURAH & BERBALOI... u all fikirkan lah...dgn RM 60.00 u all boleh beli 1 set Makeup dr blog D.. tp kalau U all pegi kaunter bawak RM 60.00 U all cuma boleh dapat sebantang Lipstik jer... tak salah kalau nak beli yg kat kaunter...bak kata pepatah...."Tepuk Dada Tanya Selera"

Kenapa Murahhh Sgt????
Jawapan dia senang jer!! kalau D jual mahal.. baik u all semua beli kat kaunter... Betul Tak???... Heheheh....Tp sebenarnyer... sbb... D buat Bisness nie atas dasar suka2... untung yg D ambik pun.. tak seberapa.. aderlah sekupang Dua.. heheheh...walaupun seposen... ianyer memberi Kepuasan buat D... kerana D terlalu minat dgn bidang Bizz...

SELAMAT BER"SHOPPING" !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...